Nøddesmåkager

159

Nøddesmåkager

Antal 80 stk.

Ingredienser

  • 140 g. mel ca. mål
  • 130 g. smør
  • 130 g. sukker
  • 130 g. hasselnødder grofthakkede
  • 1 appelsin, reven skal herfra økologisk
  • ½ dl. mørk sirup

Sådan gør du

  • Smuldr smør og mel sammen. Tilsæt resten af ingredienserne, og ælt det sammen til en ensartet dej. Der skal evt. tilsættes lidt mere mel.
  • Rul dejen ud i to pæne runde stænger på ca. 5 cm. tykkelse.
    Sæt stængerne på køl i mindst to timer.
  • Skær stængerne ud i 2-3 mm. tynde skiver med en skarp kniv. (Jo mere ens tykkelsen er, jo pænere bager de i ovnen.)
    Sæt småkagerne på en bageplade med bagepapir.
  • Bag ved 200° i almindelig ovn i 8-10 min., eller til de er brune.
    Afkøl på rist.

Noter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close