Kanelstænger

144

Kanelstænger

Antal 200 stk.

Udstyr

  • 1 kødhakker samt tilhørende bageplade 'rutebil' hullet.

Ingredienser

  • 250 g. smør stuetempereret
  • 500 g. sukker
  • 4 tsk. kanel stødt
  • 500 g. mel
  • 1 tsk. hjortetaksalt strøget ske
  • 1 æg

Sådan gør du

  • Smuldr smør, sukker, mel, kanel og hjortetakssalt, og saml dejen med ægget. Tilsæt evt. 1 tsk. koldt vand, hvis dejen er svær at samle.
  • Stil dejen på køl til næste dag.
  • Kør dejen igennem kødhakkerens bageplade – i ’rutebil’ hullet. Se billede nederst på siden.
    Skær dem i 4-5 cm. længde. Læg på badeplade beklædt med bagepapir.
  • Bag i en 170° varmluftovn eller 190° i almindelig ovn i 7-8min., eller til de er svagt lysebrune. (De vil hæve op i ovnen, men bliverderefter flade.)
  • Køl småkagerne helt af på rist, inden de puttes i enkagedåse med tætsluttet låg. De kan holde sig op til 1 måned i kagedåsen.

Noter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close