Jødekager

155

Jødekager

Antal 100 stk.

Udstyr

  • 1 bagering ca 5 cm. i dia

Ingredienser

  • 500 g. mel
  • 250 g. smør
  • 180 g. sukker
  • 2 æg
  • 1 tsk. hjortetaksalt

Pynt

  • 2 spsk. sukker
  • 2 tsk. kanel stødt

Sådan gør du

  • Smuldr mel og smør sammen.
    Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør det hele godt.
  • Læg dejen på bordet, og ælt den til en blank ensartet dej. Stil dejen på køl i min. 2 timer. 
  • Rul dejen ud med en kagerulle på et bord drysset let med mel til en 2 mm. tyk dej.
    Skærde runde kager ud med bagering eller et glas, og sæt dem på bageplade med bagepapir.
    Pensl med pisket æg. Bland kanel og sukker, og drys det på.
  • Bag i en 200° almindelig ovn, i ca. 10 min., eller til de er lysebrune.
    Lad kagerne afkøle på en rist.

Noter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close