Finskbrød

153

Finskbrød

Antal 70 stk.

Ingredienser

  • 375 g. mel
  • 250 g. smør
  • 2 spsk. sukker

Pynt

  • 1 æg pisket
  • ¾ dl. mandler, ca. mængde smuttede og hakkede
  • ¾ dl. perlesukker, ca. mængde

Sådan gør du

  • Bland mel og sukker, og smuldr derefter smørret i med fingrene.
    Ælt dejen til en ensartet fast dej. Stil den påkøl i min. 30 min.
  • Rul dejen ud i ensartet finger tykkelse, og tryk let på toppen så stængerne bliver lidt flade på toppen. Skær dem ud i 3 cm. lange stykker.
    Læg dem på en bageplade med bagepapir, og pensl med æg. Drys godt med de hakkede mandler og perlesukker.
  • Bag i en 200° almindelig ovn i ca. 15-17 min., eller til lysebrune. Test en kage, før hele pladen tages ud, ved at skære den over og se,om den er bagt igennem.
    Læg kagerne på en rist. Når de er kølet helt af, kan de lægges i en kagedåse, med tætsluttet låg.

Noter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close