Fedtebrød

143

Fedtebrød

Antal 60 stk.

Ingredienser

  • 500 g. mel
  • 375 g. smør stuetemperatur
  • 250 g. sukker
  • 250 g. kokosmel
  • 2 æg

Glasur

  • 500 g. flormelis
  • 3-4 spsk. vand kogende
  • 5-6 spsk. mørk rom

Sådan gør du

  • Ælt mel, smør, sukker, kokosmel og æg sammen.
  • Rul dejen ud i lange stænger på tykkelse med en tommelfinger. Rul dem flade, til de er 6-7 mm. tykke og 4-5 cm. bredde.
  • Bag på en bageplade med bagepapir, ved 200° i varmluftovn eller 200° i almindelig ovn i 10-12 min. eller til kagerne er lysebrune.
  • Rør glasuren, skiftevis med vand og rom, til den har en passende konsistens, og glasér stængerne mens de stadig er varme.
  • Skær derefter kagerne i snitter på tværs med en skarp kniv, og mens de stadig er lune.
    Lad dem afkøle helt på en rist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close