Brun Sandkage

186

Brun Sandkage

Krydder sandkage
Antal 8 personer

Udstyr

  • 1 Sandkageform

Ingredienser

  • 125 g. smør blødt
  • 175 g. sukker
  • 2 æg
  • 1 ¼ dl. mælk helst sødmælk
  • 250 g. mel
  • 1 tsk. natron
  • 2 tsk. kanel stødt
  • ½ tsk. kardemomme stødt
  • 1 tsk. nellike stødt
  • 1 tsk. ingefær stødt

Sådan gør du

  • Pisk smør og sukker lyst. Tilsæt æggene, ét ad gangen, mens der piskes.
  • Bland natron og alle krydderierne godt i melet. Bland det derefter i smørmassen, skiftevis med mælken, mens der røres godt.
  • Hæld dejen i en smurt sandkageform.
    Bag ved 170° i varmluftovn eller 200° i almindelig ovn i ca. 40 min., eller til gennembagt. (Test med en træpind.)
  • Lad kagen køle af på en rist inden den skæres.

Noter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close