Bittens Kaffekage

207

Bittens Kaffekage

Antal 8 personer

Udstyr

  • 1 springform 22 cm.

Ingredienser

  • 100 g. smør stuetempereret
  • 200 g. sukker
  • 200 g. mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 appelsin økologisk
  • ¼ dl. fløde
  • 2 æg
  • 1 dl. rosiner
  • 1 dl. nødder blandet eller efter smag

Sådan gør du

  • Rør det bløde smør med sukker. Rør æggene i, ét ad gangen. Rør godt mellem hvert æg.
  • Tilsæt reven appelsin skal og rosiner. Bland mel og bagepulver, og rør forsigtigt melblandingen i dejen, skiftevis med saft fra appelsin, samt fløde.
  • Smør en springform med smør, og drys de hakkede nødder i formen. Hæld derefter dejen i.
  • Bag ved 175° i varmluftovn eller 190° i almindelig ovn, i ca. 45 min., eller til dejen ikke hænger på en træpind. 
  • Vent 15 min. med at løsne kagen fra formen.
     
Bittens Kaffekage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close