Bananbrød

229

Bananbrød

..fra Bermuda
Antal 9 personer

Ingredienser

  • 190 g. mel
  • 1 tsk. salt
  • 1. tsk. bagepulver
  • 75 g. smør blødt
  • 165 g. brun farin (puddersukker)
  • 2 æg
  • 2,5 dl. bananer overmodne og mosede
  • 1 1/4 dl. mælk
  • 1 dl. valdnødder grofthakkede

Sådan gør du

  • Pisk farin og smør godt. Tilsæt æg, et ad gangen, og rør godt mellem hvert æg.
    Tilsæt de mosede bananer, og rør til massen er lys. (Jeg mosede bananerne med en kartoffelmoser.) Rør en skefuld af melet i bananmosen.
    Blandresten af melet med salt og bagepulver, og rør det i dejen, skiftevis med mælk. 
    Vend de hakkede valnødder i, til dejen er glat og ensartet.
    Smør en sandkageform godt. Hæld dejen i.
    Bagved 160° i varmluftovn eller 170° i almindelig i ca. 60-65 min., til gennembagt.
    Lad kagen hvile i formen i ca. 15. min. inden den tages ud af formen.  
     
     
    Fif
    Skiverne spises som de er, eller ristes og spises med smør på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close