Abrikosdrøm

233

Abrikoskage

Antal 8 personer

Ingredienser

  • 250 g. smør stuetempereret
  • 250 g. sukker
  • 4 æg Mellemstørrelse
  • 125 g. mel
  • 125 g. kartoffelmel

Pynt af makron og marmelade

  • 2 æggehvider
  • 125 g. sukker
  • 350 g. abrikosmarmelade

Sådan gør du

  • Pisk smør og sukker godt. Tilsæt æggene ét ad gangen, rør godt imellem hvert æg.
    Blandmel og kartoffelmel, og tilsæt det i smør- og æggeblandingen.  
    Hæld dejen i en smurt tærteform, og bag ved 185° i varmluftovn eller 200° ialmindelig ovn, i 30 min.
    Imens så lav makronmassen:
    Pisk æggehvider og sukker stive. Put massen i ensprøjtepose. Hæld abrikosmarmeladen i en anden sprøjtepose.
    Når kagen er klar, tages den ud.
    Sprøjt først makronmassen i spiralmønster på toppen af kagen. Derefter, sprøjt marmeladen rundt i ’mellemrummene’ i spiralmønstret.
    Bag kagen yderligere ca. 15 min.
     

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Close